Aangesloten sportaanbiedersEven geduld a.u.b… de kaart wordt geladen.
Venlo
Logo BodyStyle HealthCentre
BodyStyle HealthCentre

Tegelseweg 59

5912 BB  Venlo

T: 077-3518243

Bij Bodystyle Healthcentre kun je terecht voor fitness en diverse groepslessen. Een grote fitnesslocatie in het centrum van Venlo.

Studenten van Studentsports Venlo zijn overdag tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom.
Venlo
Logo Minded Motion
Minded Motion

Pastoor Op Heijstraat 24

5912 BT  Venlo

T: 077 208 6212

Freerunning en Parkour bij Minded Motion! Wil jij jezelf uitdagen en het maximale uit jouw freerunning skills halen? Dan is Minded Motion dé plek voor jou!

Als de grootste freerunning school van Nederland, zijn wij al jaren actief in Venlo en bieden wij wekelijkse lessen aan waarbij we jou individueel uitdagen om jouw niveau te verbeteren. Maar dat is niet alles! Wij hebben ook onze eigen kledinglijn, organiseren verschillende events en hebben een athlete team. En het beste van alles? Onze hechte community zorgt ervoor dat je niet alleen nieuwe skills leert, maar ook nieuwe mensen ontmoet.
Venlo
Logo Scopias Atletiek
Scopias Atletiek

Wittendijkweg 61

5912 PJ  Venlo

Scopias Atletiek biedt een uitgebreid programma trainingen voor ieder niveau hardloper. We onderscheiden ons van reguliere loopinitiatieven doordat we vrijwel uitsluitend werken met gediplomeerde looptrainers. Studenten van Studentsports Venlo zijn bij ons welkom bij de verschillende niveaugroepen. Afhankelijk van het niveau en de ambitie kunnen we jou laten weten in welke groep je kan participeren.

Studenten dienen voorafgaand aan de eerste deelname een mail te sturen naar trainerscoordinator@scopias.nl. In onderling overleg bekijken we dan welke groep het meest geschikt is voor jou!
Venlo
Logo TPCVenlo
TPCVenlo

Postweg 44

5913 PC  Venlo

Speel voor de eerste keer tennis en/of padel, deel je passie, speel recreatief of juist prestatief. Bij tennisclub én padelclub TPC Venlo ben je aan het juiste adres.

Om gebruik te maken van tennis en padel dient eenmalig een mailtje gestuurd te worden naar ledenadm@tpcvenlo.nl ter registratie in het systeem van TPCVenlo. Wij stellen de tennis en padelbanen beschikbaar voor leden van Studentsports Venlo tussen 8:00 en 18:00 uur. Materiaal kan bij ons gehuurd worden.
Venlo
Logo HSCV Mustangs
HSCV Mustangs

Toeperweg 30

5916 NE  Venlo

T: 06-29534423

Honk- en Softbal Club Venlo (HSCV) Mustangs is de in 1968 opgerichte honkbalclub van regio Venlo. Het is een relatief kleine vereniging met 125 leden. Er wordt binnen de club op alle niveaus competitie gespeeld in Zuidoost Nederland.

De Mustangs beschikt ook over een recreatieve tak waarbij jong en oud op ontspannen wijze kan genieten van deze meest beoefende sport ter wereld. Studenten zijn van harte welkom om in eerste instantie met de recreanten-softbal mee te trainen op de donderdagavond. Wanneer blijkt dat een student al over de nodige vaardigheden beschikt kan hij of zij uitstromen naar een van onze teams.
Venlo
Logo FG de Scheive Schièf
FG de Scheive Schièf

Toeperweg 32

5916 NE  Venlo

Frisbee Groep de Scheive Schièf is een Ultimate Frisbee vereniging in Venlo. Ultimate Frisbee, ook wel Ultimate genoemd, is een uitdagende en intensieve teamsport, waarbij het doel is om de frisbee in de eindzone van je tegenstanders te vangen. Fairplay staat hoog in het vaandel en de spelers bewaken zonder scheidsrechters zelf de regels. Ben jij toe aan een originele teamsport waarbij conditie, techniek en tactiek worden gecombineerd? Train dan vrijblijvend een keer met ons mee!

Wij stellen onze vaste training open voor leden van Studentsports Venlo.
Venlo
Logo Zwembad De Wisselslag
Zwembad De Wisselslag

Drie Decembersingel 52

5921 AC  Venlo

T: 077-3823007

Bij Zwembad De Wisselslag kun je elke dag zwemmen. Je kunt kiezen uit een van onze baden. Zwembad De Wisselslag valt als gemeentelijk zwembad onder Venlo.fit. Iedereen is bij ons welkom!

Wij stellen het 'vrij banen zwemmen' en het 'recreatief zwemmen' open voor leden van Studentsports Venlo.
Venlo
Logo Move2theBeat
Move2theBeat

Van Laerstraat 45

5922 AA  Venlo

T: 06-83560131

Move2theBeat is een dans- sportschool en verzorgt groepslessen die toegankelijk zijn jong & oud.

Wij vinden persoonlijke aandacht en kwaliteit heel erg belangrijk. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn! Iedereen kan aan zijn of haar eigen doelen werken geheel op eigen niveau. Want wat is er nou belangrijker dan je goed voelen in je eigen lichaam?
Venlo
Logo REBOOTCAMP Venlo
REBOOTCAMP Venlo

Kazernestraat 1

5928 NL  Venlo

T: 0635318619

REBOOTCAMPVENLO is niet zomaar een training, het is dé perfecte manier voor avontuur in combinatie met je fitter en beter voelen. Bij REBOOTCAMP garanderen we dat je je niet alleen fitter en sterker zult voelen, maar ook volledig gemotiveerd om je leven naar een fitter niveau te tillen!
Venlo
Logo VSR Notos
VSR Notos

Jachthavenweg 50

5928 NT  Venlo

T: 0634674056

Roeien is dé studentensport bij uitstek! Wordt daarom lid van de Venlose Studenten Roeivereniging WSV de Maas, genaamd Notos. Je bent niet alleen lekker sportief bezig in de boot, maar ook naast het water is het bijzonder gezellig.

Voorafgaand aan de training dien je je aan te melden door een appje te sturen naar: 06-34674056. Wij stellen onze vaste traingingstijden beschikbaar voor leden van Studentsports Venlo.
Venlo
Logo Tap-Out in- & outdoor sport
Tap-Out in- & outdoor sport

Marconistraat 7

5928 PJ  Venlo

T: 0620642983

Ben jij op zoek naar een plek waar het aanvoelt als thuiskomen, je persoonlijke aandacht krijgt en fitter worden centraal staat? Dan is Tap-Out dé plek voor jou. Bij ons kun je terecht voor o.a. fitness, HYROX, bootcamp, en boksfit. Sporten doe je bij ons in groepsverband, zo blijf je gemotiveerd en is sporten nog leuker.

Wij stellen ons volledige sportaanbod open voor Studentsports Venlo! Check ons actuele aanbod op de website:
https://tap-out.nl/over/lesrooster-regulier

Zien we je snel tijdens een van onze lessen?
Tegelen
Logo Body Movement
Body Movement

Hulsterweg 80

5931 JH  Tegelen

T: 0657026728

Body Movement is een uitgebreide fitnesslocatie met een totale oppervlakte van 2000m2. Het biedt naast profesionale apparatuur ook een sfeervolle en gezellige horeca, een Milon Corner, eigen testruimte en virtuele wandelingen. Ook kun je bij ons gebruik maken van de squashbaan en hebben we breed aanbod aan groepslessen.

Wij stellen ons sportaanbod open voor Studentsports Venlo.