De Sportkaart

Digitale sportkaart Studentsports Venlo

Studentsports Venlo biedt jou als student van de Fontys, HAS, UM of Gilde Opleidingen, de kans om voor € 17,95 per maand te sporten bij verschillende aangesloten sportaanbieders in gemeente Venlo. Je kunt maandelijks onbeperkt sporten met een maximum van 1 sportmoment per dag. Op deze manier maak je kennis met het lokale sportaanbod en wordt je op een sportieve en sociale manier verbonden aan de stad Venlo.

De digitale sportpas van Studentsports Venlo geeft je toegang tot een groot aantal sportactiviteiten in de omgeving van Venlo! Dit gedurende de aangeboden momenten, zoals hier staat vermeld.

Het abonnement wordt aangegaan voor een periode van minimaal een maand (actieperioden niet meegerekend). Na deze periode kun je het abonnement iedere maand opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand, geldend vanaf de 1e dag van de maand.

Tip: Het gebruik van automatische incasso bespaart je tijd en geld. Rond de 15e van elke maand ontvang je de factuur en die zal dan automatisch tegen het einde van elke maand afgeschreven worden van je rekening. Kies je er voor om elke maand zelf het abonnementsgeld over te maken? Dan brengen wij per factuur € 4,05 extra in rekening voor de extra werkzaamheden en controles.

De volledige algemene voorwaarden vind je hier.

Waar kan ik sporten?Even geduld a.u.b… de kaart wordt geladen.