Sportkaart aanvragen

Hoe vraag ik Studentsports Venlo aan?

Jij wilt dus ook makkelijk en goedkoop sporten met de digitale sportspas van Studentsports Venlo? Goed plan! Hieronder staat in het kort beschreven hoe de aanvraag in zijn werk gaat:

  1. Vul het aanvraagformulier in. Hiervoor is een pasfoto nodig voor de controle tijdens de sportmomenten. De pasfoto is alleen te zien door jouw sportkaart te scannen en in jouw eigen beveiligde omgeving.
  2. Er wordt een activatie e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat jij hebt opgegeven.
    In deze e-mail staat een code vermeld. Deze code voer je in op de verschenen pagina, of je klikt op de link in de activatie e-mail.
  3. Vervolgens heb je jouw account geactiveerd en kom je op een pagina waar je goedkeuring dient te geven voor automatische incasso en waar je het bewijs van inschrijving van je studie kunt uploaden. Met het bewijs van inschrijving wordt gecontroleerd of dat je daadwerkelijk studeert aan de deelnemende hogescholen.
  4. Vervolgens kom je op een samenvattingspagina, waar al jouw ingevoerde gegevens nogmaals worden weergegeven. Door deze gegevens te bevestigen is jouw aanmelding voor Studentsports Venlo definitief.

Nadat je jouw sportkaart hebt aangevraagd, ontvang je per e-mail een machtigingsformulier om de lidmaatschapskosten (€ 17,95 per maand) en de eenmalige inschrijfkosten van € 7,50 automatisch van je opgegeven rekeningnummer te laten incasseren. Wanneer je niet kiest voor een automatische incasso, bedragen de kosten van de sportkaart €22,-.

Klik hier voor je Sportkaart!